Okada 1500 hidraulikus bontókalapács

Okada 1500 hidraulikus bontókalapács

Kiemelkedő minőségű Japán hidraulikus bontókalapács nagyon kedvelt méretben gumikerekes és láncos kotrógépekhez.
2 év garancia!
Kotró géposztály: 9 - 15 tonna
Üzemi súly: 1043Kg
Magasság: 2338mm
Ütésszám: 400 - 900 percenként
Ütési energia: 4256 Joule
Olajnyomás: 140 - 190 Bar
Olaj igény: 65-100 liter/perc
Tüske átmérő: 105mm

Az OKADA 1500 kalapácsot 2db tüskével, 2db fém borítású hidraulika tömlővel, nitrogén feltöltőszettel, nitrogén palackkal és szerszámokkal együtt szállítjuk.

A Nitrogén gázzal töltött hidraulikus bontókalapácsok ütési energiája lényegesen nagyobb mint a hagyományos olajnyomással működő törőfejeké. Ezeknél nem csak az olajnyomás határozza meg az ütés számot és az ütési energiát hanem a nitrogén gáz nyomásának mértéke és a környezeti hőmérséklet is.
Különböző hőmérsékleten megváltozik a nitrogén kamrák nyomása és így az ütési energia is. Ezért a teljesítmény optimalizálás érdekében a feltöltőszett és a palack segítségével télen, nyáron, hideg és akár forró körülmények között is állandó maximális teljesítmény érhető el az OKADA törőfejekkel.

Az olajfeltöltésű és nitrogéngázzal töltött törőfejek között is sok eszköznek problémát okoz a visszatérő olajág magasnyomása, és ez csökkenti a teljesítményt vagy üzemképtelenné teszi a bontókalapácsot. Ezt a nyomást az OKADA törőfejeknél alacsony szinten tarva, alkalmassá teszik minden munkagépre.