Okada 6000 hidraulikus bontókalapács

Kiemelkedő minőségű Japán hidraulikus bontókalapács nagy tömegű korógépekhez.
2 év garancia!
Gép törés, lopás biztosítás 50 000+áfa/év

Kotró géposztály: 37 – 60 tonna
Üzemi súly: 3950Kg
Magasság: 3627mm
Ütésszám: 230 – 500 percenként
Maximális ütési energia: 25097 Joule
Olajnyomás: 150 – 190Bar
Olaj igény: 230-310 liter/perc
Tüske átmérő: 169mm

Az OKADA 3600 törőfejet 2db tüskével, 2db fém borítású hidraulika tömlővel, nitrogén feltöltőszettel, nitrogén palackkal és szerszámokkal együtt szállítjuk.

Availability: <p class="stock in-stock"></p> Kategória:
Kosár

Leírás

A Nitrogén gázzal töltött hidraulikus bontókalapácsok ütési energiája lényegesen nagyobb mint a hagyományos olajnyomással működő törőfejeké. Ezeknél nem csak az olajnyomás határozza meg az ütés számot és az ütési energiát hanem a nitrogén gáz nyomásának mértéke és a környezeti hőmérséklet is.
Különböző hőmérsékleten megváltozik a nitrogén kamrák nyomása és így az ütési energia is. Ezért a teljesítmény optimalizálás érdekében a feltöltőszett és a palack segítségével télen, nyáron, hideg és akár forró körülmények között is állandó maximális teljesítmény érhető el az OKADA törőfejekkel.

Az olajfeltöltésű és nitrogéngázzal töltött törőfejek között is sok eszköznek problémát okoz a visszatérő olajág magasnyomása, és ez csökkenti a teljesítményt vagy üzemképtelenné teszi a bontókalapácsot. Ezt a nyomást az OKADA törőfejeknél alacsony szinten tartva, alkalmassá teszik minden munkagépre.