Okada TOP800 hidraulikus bontókalapács

Kiemelkedő minőségű Japán hidraulikus bontókalapács a legnagyobb kotrógépekre. Kiegészítő csomaggal alkalmas víz alatti bontásokhoz. Automata zsírzóval ellátható törőfej.
2 év garancia!
Gép törés, lopás biztosítás 55 000+áfa/év

Kotró géposztály: 60- tonna
Üzemi súly: 5600Kg
Magasság: 4424mm
Ütésszám: 260 – 360 percenként
Maximális ütési energia: 25782 Joule
Olajnyomás: 150 – 180 Bar
Olaj igény: 260-380 liter/perc
Tüske átmérő: 189mm

Az OKADA TOP800 törőfejet 2db tüskével, 2db fém borítású hidraulika tömlővel, és szerszámokkal együtt szállítjuk.

Availability: <p class="stock in-stock"></p> Kategória:
Kosár

Leírás

A Nitrogén gázzal töltött hidraulikus bontókalapácsok ütési energiája lényegesen nagyobb mint a hagyományos olajnyomással működő törőfejeké. Ezeknél nem csak az olajnyomás határozza meg az ütés számot és az ütési energiát, hanem a nitrogén gáz nyomásának mértéke és a környezeti hőmérséklet is.
Különböző hőmérsékleten megváltozik a nitrogén kamrák nyomása és így az ütési energia is. Ezért a teljesítmény optimalizálás érdekében a feltöltőszett és a palack segítségével télen, nyáron, hideg és akár forró körülmények között is állandó maximális teljesítmény érhető el az OKADA törőfejekkel.

Az olajfeltöltésű és nitrogéngázzal töltött törőfejek között is sok eszköznek problémát okoz a visszatérő olajág magasnyomása, és ez csökkenti a teljesítményt vagy üzemképtelenné teszi a bontókalapácsot. Ezt a nyomást az OKADA törőfejeknél alacsony szinten tartva, alkalmassá teszik minden munkagépre.